6 -minutersregeln för hantering av erektil dysfunktion – Uroweb

6 -minutersregeln för hantering av erektil dysfunktion – Uroweb

InnehållsförteckningDen ultimata guiden för erektil sexuell dysfunktionFå de 6 sakerna att veta om erektil dysfunktion att fungeraErektil dysfunktion – Nature Reviews Disease Primers kan vara roliga för alla

Detta kan användas för att minska spänningen och stressen och ångesten som kan vara kopplad till sex. Dessa används faktiskt vanligtvis för att hantera ed. Det finns olika läkemedel tillgängliga. Uttryck din vårdgivare om alla läkemedel du faktiskt tar. Detta består av såväl recept som föreskrivs mediciner, vitaminer, örter och tillskott.

Män bör inte ta dessa mediciner om de har en tidigare historia av hjärt -kärlsjukdomar eller stroke, eller om de har en blödning eller till och med magskador. Dessa är faktiskt också tillgängliga. Detta kan öka energin såväl som humör samt öka sexuell entusiasm hos mycket äldre killar som har minskat testosteronnivån. Det uppmanas för män att ha regelbundna testosteronnivåer för deras ålder.

Dessa kan användas för att göra en konstruktion genom att använda en partiell sug för att dra blodströmmen direkt in i penis. Sedan appliceras en elastisk ring basen på penis för att alltid hålla blodströmmen där under hela sexuell aktivitet. Dessa kan faktiskt operativt om andra förfaranden inte fungerar. Implantatens stilar använde för att behandla ED -funktionen: En pump placeras i pungen såväl som två cyndriska rör är faktiskt placerade i bygghöljena i penis.

Det blir också av med möjligheten att minska penis. Par av halvstyrig men flexibla stavar läggs i penisförbindelserna i penis. Detta tillåter den manliga flexa hans penis till en upprätt eller icke -läge. Ed kan skapa tryck på ett par. Ibland kommer män inte att komma in i könsrelaterade scenarier eftersom de är generade.

Det är avgörande att prata fritt tillsammans med din följeslagare. Vissa par kan få terapi för ED tillsammans. Andra killar föredrar att få förfarande utan deras följeslagares expertis. Att inte hänvisa till det är faktiskt den viktigaste barrikaden till att få behandling. Minskningen av erektionsfunktionen kan ha en stor effekt på en hane.

Att uppleva skämdes när det gäller ED kan undvika att många män får den sjukvård de behöver. Detta kan lätt försena medicinsk diagnos och även behandling av ännu allvarligare underliggande störningar. På egen hand är faktiskt vanligtvis kopplad till ett faktiskt problem inklusive hjärt -kärlsjukdomar, diabetes, leversjukdom eller till och med olika andra hälsotillstånd. Tala tillsammans med din läkare om du har problem tillsammans med Ed.

ED kan lätt tas upp faktiskt. Många möjligheter The Man’s Companion finns faktiskt i den medicinska diagnosen och behandlingen av ED.

Få denna rapport om erektil dysfunktion (ed)

Strax före ditt besök, skriv ner oro som du vill ha svarat. Ta en person med dig för att hjälpa dig att prata med oro och kom ihåg vad din leverantör informerar dig. När du går till, notera etiketten på en helt ny medicinsk diagnos samt alla slags nya mediciner, procedurer eller undersökningar. Komponera ner alla slags helt nya vägbeskrivningar som ditt företag ger dig.

Prata med om ditt hälsotillstånd faktiskt kan behandlas på olika andra sätt. Vet vad du kan förutse om du inte tar medicinen eller har testet eller till och med teknik.

NYU Langone -läkare har faktiskt hjälpt många män och deras partners att ta hand om impotens. Detta vanliga hälsotillstånd resulterar i att en kille har gjort om problem med att få eller till och med bevara en konstruktion för sexrelaterad uppgift. Läkare på NYU Langone vet att erektilproblem hindrar både din höga livskvalitet och även av din partner.

NYU Langone -läkare har faktiskt också erfarna med att lindra män tillsammans med minskade testosteronnivåer, ett vanligt skäl till erektilproblem. Impotens kan hanteras på ett urval av sätt. Våra läkare hjälper dig att välja det största terapivalet för dig, som kan innehålla läkemedel, användning av enheter eller till och med kirurgisk operation.

Erektilproblem (ed) eller till och med impotens indikerar att du inte kan förvärva en erektion. Det är faktiskt just nu känt att för många killar skapas ed av fysiska problem.

Det finns olika slag och källor till ED. Dessa är faktiskt några av de bästa populära: detta är faktiskt oförmågan att upprätthålla en erektion som är tillräckligt lång som är tillräckligt bra för ömsesidig glädje på grund av klimaxning i förväg. Detta är faktiskt oftast kopplad till spänning. Att vara dispirerad kan påverka din förmåga att få en penilerektion.

Detta inkluderar vener eller till och med vener i penis. Det är faktiskt en av de vanligaste grundorsaken till ED, särskilt hos mycket äldre killar. Det kan vara kopplat till stelning av kanalerna i hela den fysiska kroppen. Skada eller till och med en venös spricka i penis kan också skapa. Ed råder i killar tillsammans med diabetes.

Erektil dysfunktion – manlig impotens – bpas – fakta

Dessa funktioner höjde prolaktin, ett hormonellt medel tillverkat på grund av hypofysen. De inkluderar också steroidmissbruk genom viktlyftare, överdrivet eller otillräckligt sköldkörtelkroppshormon och hormoner som används för att hantera prostatacancerceller. I ovanliga fall orsakar låg testosteron ED. Låg testosteron kan vara kopplad till ED. Rökning, för mycket spritanvändning, att vara faktiskt överviktig och inte också viagra super active träna kan också orsaka ED.

Ed kan betyda att du inte kan få en konstruktion alls. Eller det kan indikera att du inte kan få en erektion konsekvent, eller kan bara få korta erektioner. Medicinsk diagnos av ED kan vara: Detta kan avslöja hälsotillstånd som leder till ED. Det kan lätt också hjälpa din medicinska vårdleverantör att diskriminera problem med penilerektion, utlösning, orgasm eller libido.

Dessa kan möjligen rekommendera utlösaren av ED. När minskat sexuellt behov är ett tecken och symptom kan inspektion av testosteron i blodströmmen avslöja problem tillsammans med det endokrina systemet.